Persoonlijk VIP-dag met Mark Bongers


Ben je ondernemer en loop je vast met je Facebook marketing, of weet je niet goed hoe je meer uit je Facebook marketing kunt halen dan je nu doet? In deze persoonlijke VIP-dag met Mark Bongers krijg je een praktische boost om meer resultaat uit je Facebook marketing te halen.

Waarvoor kun je een VIP-dag gebruiken?

  • Leer geavanceerde advertentie technieken om meer resultaat te behalen met je Facebook advertenties (conversie)

  • Hoe gebruik ik de diverse zakelijke functies van Facebook (praktisch)

  • Het verzamelen van e-mailadressen met campagnes (opt-ins)

  • Het verkrijgen van meer interactie met je fans (betrokkenheid)

  • Het vergroten van je bereik op Facebook (opschalen)

  • Het schrijven van onweerstaanbare Facebookadvertentie teksten (storytelling)

  • Het opstellen van jouw strategisch Facebook marketingplan (spar partner)


Is een dag dan wel voldoende?

Bij alle andere trainingen werken we in groepen van 10 ondernemers/marketeers. Tijdens de VIP-dag werk je 1-op-1 met mij, waardoor de dag volledig gefocust is op jou, je bedrijf, klanten en je vragen. We gaan enorm praktisch en resultaatgericht te werk.

De invulling van de dag bepalen we aan de hand van jouw wensen en behoeften. Je gaat naar huis met een kant-en-klaar Facebook strategisch marketingplan, alle kennis over geavanceerde advertentietechnieken en het door mij geschreven hardcover boek ‘Ondernemen op Facebook’ (504 pagina’s).

Naast het geven van de verschillende Masterclasses vind ik het heerlijk om de VIP-dag te geven. Deze VIP-dag is echter alleen voor ondernemers waarbij Facebook marketing het kernonderdeel van hun marketingstrategie vormt. Deze ondernemers investeren honderden of zelfs duizenden euro’s per week in Facebook marketing, maar hebben het doel om nog verder op te schalen of te verbeteren.

In verband met onze huidige agenda kan ik slechts een zeer beperkt aantal sessies inplannen. Ben je geïnteresseerd? Vraag dan een belafspraak aan. Tijdens onze belafspraak stemmen we samen de agenda en leerdoelen af voor deze dag en prikken we een datum. Ook wordt een telefonisch evaluatiegesprek gepland.

Vraag een belafspraak aanVIP-dag - prive-dag - Mark Bongers

Over Mark Bongers

drs. Mark Bongers (1986) is 100% Facebook ondernemer. Letterlijk al mijn klanten hebben mij gevonden dankzij Facebook. Sinds 2009 heb ik honderden ondernemers en professionals geholpen om succesvol gebruik te maken van Facebook en volgden tienduizenden ondernemers en professionals mijn webinars en seminars. Inmiddels heb ik drie boeken over Facebook marketing uitgebracht en word ik door merken en BN’ers als autoriteit genoemd op het gebied van Facebook marketing. Ik sta op met Facebook en ga naar bed met Facebook (nouja, figuurlijk dan ☺): continu experimenteren wat werkt en dát verbeteren. Samen met jou wil ik je opleiden om alles uit je Facebook marketing te halen.

Recensie - VIP-dag - BOLAS Underwear Recensie - VIP-dag - BOLAS Underwear

"Ik zou zeggen twijfel niet, want Mark heeft een methode die heel goed toepasbaar is gemaakt voor elke vorm van ondernemen en ook voor elk kennisniveau op het gebied van social media. Mark’s aanpak is erg pragmatisch en ook praktisch. Je kunt heel veel dingen leren waarvan je misschien denkt van ‘ik weet wel hoe het werkt’, maar er zijn zoveel dingen die je niet weet en die kan Mark op een hele toegankelijke manier overbrengen.”

BOLAS Underwear – Everon Jackson Hooi en Roland Ykel


Recensie - VIP-dag - BOLAS Underwear

“Als horloge- en sieradenmerk zijn wij continu op zoek naar manieren om onze doelgroep te bereiken en klanten te binden. Mark heeft de juweliers die ons merk verkopen met succes getraind hoe zij Facebook kunnen inzetten om meer omzet te realiseren. Als je al twijfels hebt over de kansen van Facebook, dan zullen die als sneeuw voor de zon verdwijnen tijdens het programma van Mark. Wij zijn blij om samen te werken met Mark en raden iedereen aan om deze kans niet te laten liggen."

BERING Time – Benjamin Maasland