Over Mark Bongers Academy


Mark Bongers Academy heeft een compleet programma om jou te helpen het maximale uit Facebook marketing te halen voor jouw bedrijf, merk of instantie. Zowel business-to-consumer als business-to-business als non-profit. Dit doet hij in verschillende vormen: LIVE Masterclasses Facebook Marketing, De Facebook Business Mastery & Incompany Facebook marketing trainingen.

Over Mark Bongers Academy


Mark Bongers Academy heeft een compleet programma om jou te helpen het maximale uit Facebook marketing te halen voor jouw bedrijf, merk of instantie. Zowel business-to-consumer als business-to-business als non-profit. Dit doet hij in verschillende vormen: LIVE Masterclasses Facebook Marketing, De Facebook Business Mastery & Incompany Facebook marketing trainingen.

Laat Facebook niet aan je voorbij gaan!

– Mark Bongers

Placeholder

drs. Mark Bongers

Facebook marketeer sinds 2009


Mark Bongers (1986) is gepassioneerd Facebook marketeer en ondernemer. Altijd online en altijd aan het leren, want Facebook ontwikkelt continu.
Dat maakt het vakgebied ook zo leuk. Marks kennis over Facebook marketing leidde in 2015 tot de oprichting van Mark Bongers Facebook marketing academy.
Met zijn bedrijf helpt Mark honderden ondernemers, artiesten en marketeers in binnen- en buitenland met het behalen van meer resultaat uit het zakelijk gebruik van Facebook.


[contact]

Leuke feitjes over Mark

  • Afgestudeerd op ‘digital customer relationships’ (Tilburg University)

  • Sinds 2009 Facebook minded marketeer & specialist op het gebied van Facebook conversies en sales

  • Facebook coach van BN’ers, artiesten, marketeers en ondernemers

  • Facebook marketing adviseur voor o.a. PostNL (2016)

  • Gastblogger bij marktleiders zoals Lightspeed en Twinkle

  • Passie voor het helpen van startups met Facebook marketing

  • Schrijver van 3 boeken over Facebook marketing

Placeholder

Jessie van den Heuvel

Instagram & Content Specialist

Jessie van den Heuvel (1992) heeft een bachelor in Arts & Culture en een master in Creative Industries. De afgelopen twee jaar heeft ze gewerkt als hoofdredacteur en heeft ze mooie artikelen mogen schrijven, veel schrijvers begeleid en zich bezig gehouden met SEO en online marketing. Haar interesse voor online marketing en ondernemerschap is hier ontstaan. Daarnaast heeft ze een passie voor Instagram en content creatie en krijgt ze energie van mensen helpen en inspireren. Bij Mark Bongers Academy werkt ze daarom ook als Instagram Marketing en Content Specialist. Ze kan je met haar creativiteit en kennis alles leren over Instagram’s alogritme, het neerzetten van je eigen online identiteit en het maken van de juiste content en stories. Ze houdt zich bij Mark Bongers Academy voornamelijk bezig met het ontwikkelen en verzorgen van Instagram marketing trainingen, het schrijven van blogs en het maken van content op onze social media kanalen.


[contact]

Placeholder

Stijn van Hout

Facebook Messenger Marketing & Campagne specialist

Stijn van Hout (1996) behaalde in de zomer van 2017 zijn Bachelor of Business Administration aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Tijdens zijn studie wist hij al dat online marketing zijn vakgebied zou worden. Dit is dan ook de reden dat hij al 2 jaar ervaring heeft opgedaan als online marketeer voor een sportcentrum en fysiotherapie-praktijk. Als jonge, gepassioneerde online marketeer heeft hij ervaring op gebied van SEA, SEO, en Facebook marketing. Na zijn studie heeft hij zich het afgelopen jaar bij Mark Bongers Academy gespecialiseerd in Facebook Messenger marketing.


[contact]

Placeholder

André Carlier

Boekhouding & Administratie

André Carlier (1958) is verantwoordelijk voor de facturatie en administratie van Mark Bongers Academy.
Aandacht voor de specifieke wensen van de klant en stiptheid in de afspraken onderstrepen de werkwijze van André.


[contact]

Esther Jacobs

Klantenservice & content specialist

Esther Jacobs (1989) is momenteel bezig met haar HBO opleiding Communicatie. Tijdens deze opleiding heeft ze grote interesse gekregen voor content creatie, online communicatie en relatiemanagement. Het afgelopen jaar is ze werkzaam geweest voor een detacheringsbureau. Hier was Esther naast haar werk als intercedent verantwoordelijk voor de inzet van social media om hiermee het organisch bereik te verhogen en de openstaande vacatures onder de aandacht te brengen. Daarnaast werkt ze als blogger voor een reisplatform. Bij Mark Bongers Academy werkt ze als Klantenservice medewerker en Content Specialist.


[contact]

Lars van der Wijst

Medewerker Digitale Content

Lars van der Wijst (2002) is dit jaar begonnen aan de studie Creative Business in Breda. Hij heeft een grote passie voor het werken met camera’s en het maken van mooie content. Vandaar dat hij dit jaar bij Mark Bongers is gestart als medewerker voor digitale content zoals video advertenties en verfilmde cursussen.


[contact]

DEZE BEDRIJVEN GING JE AL VOOR


Mark Bongers is auteur van het boek ‘Ondernemen op Facebook’
– 1e, 2e 3e & 4e druk-

Dit boek is niet te koop & alleen beschikbaar voor cursisten.