Training Instagram Marketing


Instagram is booming. Het sociale netwerk groeide in Nederland van 2,1 miljoen gebruikers in 2016 naar 3,2 miljoen in 2017. Hiervan kijken 1,5 miljoen mensen elke dag op het platform. Instagram wordt behalve door tieners ook veel gebruikt door twintigers en dertigers. Daarmee biedt Instagram ongekende perspectieven voor bedrijven. Toch is slechts 36% van de bedrijven in Nederland actief op Instagram.

Training Instagram Marketing


Instagram is booming. Het sociale netwerk groeide in Nederland van 2,1 miljoen gebruikers in 2016 naar 3,2 miljoen in 2017 naar 4,1 miljoen in 2018. Hiervan kijken 2,1 miljoen mensen elke dag op het platform. Instagram wordt behalve door tieners ook veel gebruikt door twintigers en dertigers. Daarmee biedt Instagram ongekende perspectieven voor bedrijven. Toch is slechts 36% van de bedrijven in Nederland actief op Instagram.

Wanneer je als bedrijf actief bent op Instagram, dan val je op. De concurrentie is nog relatief laag. Dit betekent dat je relatief gemakkelijk een groot publiek kunt bereiken met je posts en advertenties. In deze Instagram marketing training leer je hoe je het juiste publiek kunt bereiken. Daarnaast geef ik je een praktische rondleiding door de belangrijkste instellingen en functies van Instagram. Hoe ga je bijvoorbeeld om met hashtags? Welke foto’s scoren goed en welke minder? Voor welke doelen kun je Instagram gebruiken? Na deze training ben jij in staat om jouw Instagram marketing strategie op poten te zetten en je doelgroep via dit kanaal aan je te binden.

 

Wat leer je tijdens deze Instagram marketing?


 • Hoe verhoudt Instagram zich tot andere social media?
 • Het inrichten van een Instagram bedrijfsaccount.
 • Het gebruik van hashtags op Instagram.
 • Je doelgroep via Instagram vinden en binden.
 • Hoe zet ik mijn Instagram content op?
 • Wat zijn social influencers en hoe kan ik deze inzetten?
 • Hoe maak ik een goede Instagram advertentiecampagne?
 • Welke doelgroepen zijn het meest actief op Instagram?

Wat anderen zeggen


"Echt te gekke trainingen heel veel geleerd."

Echt te gekke trainingen heel veel geleerd. Mark legt het duidelijk uit en is heel open.

[ ] Chantal Visser


"Zeer inspirerend en waardevol!"

Zeer inspirerend en waardevol! Thanks Mark

[ ] Peter Brink

"Een aanrader, top praktische info waar je iets mee kan."

Hoi allemaal, Ik heb verschillende seminars/cursussen van Mark gevolgd.
Een aanrader, top praktische info waar je iets mee kan.
Succes

[ ] Luc Uijen


op Facebook!

 

Resultaat

Na afloop van de Training Instagram Marketing neem je mee:

 • Een brok praktische kennis en commerciële inzichten.
 • Een blauwdruk waarmee je aan de slag kunt voor jouw eigen Instagram marketing.
 • Een ongekend enthousiaste instelling om een substantiële voorsprong op te bouwen ten opzichte van je concurrenten.
 • En natuurlijk het Instagram Marketing Certificaat.

Waarom juist een Facebook training volgen bij Mark Bongers Academy?

 • 100% actueel

  Mark werkt geheel onafhankelijk en besteed elke dag een groot deel van zijn tijd aan up-to-date blijven, want Instagram ontwikkelt continu.

 • HÉT Facebook BOEK

  Je ontvangt de 2019 editie van Marks boek ‘Ondernemen op Facebook‘:
  504 pagina’s up-to-date Facebook kennis. (4e druk)

 • Persoonlijk

  Mark werkt uitsluitend heel persoonlijk. Bij de de Instagram training zit je met Mark en de andere cursisten aan één vergadertafel (maximaal 10 personen).

 • Interactief

  Je zult tijdens de trainingen van Mark veel interactiviteit ervaren. Hij prikkelt jou graag om mee te denken en elkaar te inspireren! Ook ná de training via de besloten community Facebook & Instagram ondernemers.

Kun je niet kiezen?

Ga voor de Facebook Business Mastery!

Leer in 4 dagen ALLES over Facebook!

En word 100% Facebook ondernemer.

Kom maar op met die Facebook Business Mastery!

Veelgestelde vragen

Nog een andere vraag? Stel hem aan Mark!

De Facebook en Instagram marketing trainingen van Mark Bongers Academy zijn geen technische programma’s.
Natuurlijk leer je wel heel praktische zaken, zoals het werken met de beschikbare functies van Instagram. Je hoeft echter geen programmeur te zijn. We doorlopen alles stap voor stap en omdat we samenwerken in een klein groepje, heb ik ruimte genoeg om jou persoonlijk te begeleiden.

De meeste bedrijven hebben niet veel fans. Kijk maar eens naar de concurrenten om jou heen. Hoeveel fans hebben zij? Tijdens de training van Mark Bongers Academy zul je overigens merken dat niet alles in Instagram marketing draait om fans. Sterker nog: de invloed van het aantal fans op jouw succes in Instagram marketing is heel beperkt.

Deze training wordt twee keer per maand verzorgd. Welke data en dagen van de week dit zijn, is per maand verschillend. De trainingen van Mark Bongers Academy vinden altijd op doordeweekse dagen plaats. Data zijn tot 2 maanden voorafgaand aan de training bekend. Wil je later starten? Geef dit bij Mark aan via info@markbongers.nl of 0413-395241, dan stelt hij je op de hoogte wanneer de nieuwe data bekend zijn.

De Instagram marketing trainingen van Mark Bongers Academy zijn geschikt voor elke branche. Niet alleen voor business-to-consumer bedrijven, maar juist ook voor business-to-business bedrijven zou Instagram als marketingkanaal topprioriteit moeten zijn. Denk hierbij aan winkels, horeca, zakelijke dienstverlening, marketingbureaus, beautybedrijven, webshops en meer.

Als professional een training van Mark Bongers Academy volgen is een goede keuze. Hoewel ik zelf academicus ben, houd ik niet van alleen maar een theoretische benadering. Trainingen van Mark Bongers Academy zijn altijd praktisch, maar wel theoretisch onderbouwd. Hierdoor leer je Instagram marketing zodanig toepassen dat jouw werkgever deze investering heel snel terugverdient. Trainingen van Mark Bongers Academy zijn behalve voor ondernemers geschikt voor (online) marketeers, social media adviseurs, communicatieprofessionals en commercieel medewerkers. Als professional ontvang je na een training van Mark Bongers Academy een officieel certificaat. Voor jouw werkgever is de investering fiscaal aftrekbaar

Trainingslocatie


Marks kantoor & eigen trainingsruimte bevinden zich in Uden (Noord-Brabant)