Incompany Facebook Marketing Training


Geïnspireerd en up-to-date in 1 tot 4 dagen (maatwerk)

Incompany Facebook Marketing Training


Geïnspireerd en up-to-date in 1 tot 4 dagen (maatwerk)

Met meer dan 10 miljoen actieve Nederlandse gebruikers en de ontzettend uitgebreide zakelijke mogelijkheden, claimt Facebook een steeds prominentere positie in de marketingplannen van organisaties en merken.
Maar hoe wordt de marketingstrategie vertaald naar Facebook? En worden de mogelijkheden van Facebook wel optimaal ingezet?
Na een incompany training van Mark Bongers is je marketingteam weer helemaal up-to-date, gemotiveerd en voorzien van praktische handvatten om Facebook marketing succesvol(ler) toe te passen.

 

Incompany training


Maatwerk

De incompany Facebook marketing trainingen van Mark Bongers kunnen volledig naar wens worden ingericht. Tijdens een telefonisch intakegesprek worden de onderwerpen afgestemd op jouw behoeften en branche.


Praktisch

Alle incompany Facebook marketing trainingen van Mark Bongers bevatten naast de theoretische basis een praktisch gedeelte, zodat geleerde kennis direct kan worden toegepast.

Interactief

Niet alleen op Facebook is interactiviteit essentieel voor succes. De trainingen van Mark Bongers zijn altijd een dialoog. Jij en je collega’s worden geïnspireerd om tijdens en na de trainingsdag constructief en creatief te (blijven) denken en doen.


Til je Facebookhoger niveau!

Wat zou je kunnen leren tijdens een Incompany Facebook Marketing Training?


 • Het opzetten van je eigen unieke Facebook strategie
 • Contentstrategie en planning op Facebook
 • Campagnes op Facebook en conversieoptimalisatie
 • Je eigen Facebook advertentiestrategie
 • Praktisch adverteren door gebruik te maken van de Power Editor
 • Het opzetten van een Facebook advertentiefunnel

DEZE BEDRIJVEN GING JE AL VOOR

Wat anderen zeggen


"Aanrader voor elke bedrijf"

4 dagen hard werken, maar zoveel kennis opgedaan.
Aanrader voor elke bedrijf.

[ ] Michaela van Haaften


"Mega inspirerend! Mark is een goede docent met hart voor zijn vak en zijn cursisten."

Leren over Facebook Marketing en tegelijk mijn bedrijf marketingtechnisch onder de loupe nemen. Mark geeft je praktische handvaten en geeft die goed gedocumenteerd mee in pdf’s. Handig! Hij helpt je ook in de les direct op weg. Na een cursusdag heb je al een aantal dingen gewoonweg klaar. En veel inspiratie om verder zelf aan de slag te gaan. Ik vind het erg leerzaam wat de andere cursisten in de groep inbrengen. Je leert van elkaars vragen.
> Lees volledige review

[ ] Esther van der Werf

"Mark neemt je heel goed mee in het proces van niets tot een succesvolle campagne."

Mark is een tovenaar met Facebook. Hij vergeet daarbij niet het marketinggedeelte -de basis voor een goede FB campagne- te integreren. Vier dagen training lijkt veel, maar is helemaal goed. In het begin denk je: Waar gaat dit heen? En gaandeweg komt er meer overzicht en ga je lekker zelf aan de slag. Dank je voor je geduld, de aansprekende voorbeelden, je humor en duidelijke uitleg Mark!

[ ] Miranda Tollenaar


op Facebook!

 

Resultaat

Na afloop van een Incompany Facebook Marketing Training hebben jullie:

 • Een schatkist aan praktische kennis, nieuwe inzichten en inspiratie.
 • Een blauwdruk waarmee je aan de slag of verder de diepte in kunt met jullie eigen Facebook marketingplan.
 • Een ongekend enthousiaste instelling om meer uit je Facebook te halen dan welke concurrent dan ook.
 • Optioneel: een Facebook (deel)Certificaat.

Waarom juist een Facebook training volgen bij Mark Bongers Academy?

 • 100% actueel

  Mark werkt geheel onafhankelijk en besteed elke dag een groot deel van zijn tijd aan up-to-date, want Facebook ontwikkelt continu. Marks kennis is actueel tot op de dag van vandaag.

 • HÉT Facebook BOEK

  Je ontvangt de 2019 editie van Marks boek ‘Ondernemen op Facebook‘:
  504 pagina’s up-to-date Facebook kennis. (4e druk)

 • Persoonlijk

  Mark werkt uitsluitend heel persoonlijk. Incompany trainingen worden volledig afgestemd op de leerdoelen, kennisniveau en branche.

 • Interactief

  Je zult tijdens de trainingen van Mark veel interactiviteit ervaren. Hij prikkelt jou graag om mee te denken en elkaar te inspireren!

Veelgestelde vragen

Nog een andere vraag? Stel hem aan Mark!

Elke incompany Facebook training van Mark Bongers Academy is maatwerk. Mark vertaalt de wensen en behoeften van jouw organisatie naar een uniek voorstel, zodat jij en je collega’s enthousiast en effectief aan de slag gaan met Facebook marketing. Daarom zijn de incompany trainingen van Mark Bongers Academy geschikt voor elke organisatie: zowel groot als klein, profit- als nonprofit, B2B als B2C.

Ben je benieuwd welke waarde Facebook marketing biedt voor jouw bedrijf?
Vraag Mark vrijblijvend om een check.

Er is geen minimum of maximum aantal deelnemers. Incompany trainingen vinden op locatie plaats. Je bent geheel vrij in het bepalen van het aantal deelnemers aan de training. Er worden geen extra kosten berekend per deelnemer. Een training bestaat altijd uit een vaste prijs

De kosten van een incompany training van Mark Bongers Academy hangen af van de duur van de training en de voorbereidingstijd. Mark Bongers Academy stuurt je vrijblijvend een offerte op maat, passend bij jouw situatie.

Een incompany training van Mark Bongers Academy kan vanaf ongeveer 7 personen voordeliger uitpakken dan deelnemen aan de trainingen met open inschrijving in Uden.

Omdat alle incompany trainingen van Mark Bongers Academy maatwerk zijn, kan op elk kennisniveau worden ingestapt. Van beginnersniveau (bijvoorbeeld om goed te kunnen starten met facebook) tot expertniveau; afhankelijk van de behoefte in jouw organisatie wordt de Facebook training in overleg samengesteld.

De incompany Facebook trainingen van Mark Bongers Academy variëren van een dag tot maximaal vier dagen. In overleg wordt bepaald welke trainingsduur passend is voor jouw organisatie.

Mark geeft onder andere trainingen op het gebied van Facebook adverteren, Facebook campagnes, Facebook sales en conversies, community management, content management, Facebook strategie en meer. Mark stemt graag samen met jou af welke onderwerpen de nadruk krijgen in de training binnen jouw organisatie.

Trainingslocatie


Marks kantoor & eigen trainingsruimte bevinden zich in Uden (Noord-Brabant)