Facebook training platform en strategie


Wel een Facebookpagina, maar geen Facebook strategie

Veel ondernemers hebben een Facebookpagina, maar geen Facebook strategie. Het gebruik ervan komt meestal niet verder dan het ad hoc plaatsen van berichten. Zonder goede Facebook strategie en voorbereidingen heeft Facebook marketing weinig toegevoegde waarde voor je onderneming. De masterclass Facebook Platform en Strategie vormt daarom de fundering onder de Facebook marketingactiviteiten van elke ondernemer die wil groeien dankzij Facebook.

Facebook training platform en strategie


Veel ondernemers hebben een Facebookpagina. Het gebruik ervan komt meestal niet verder dan het ad hoc plaatsen van berichten. Zonder goede voorbereiding en strategie heeft Facebook marketing weinig toegevoegde waarde voor je onderneming. De masterclass Facebook Platform en Strategie vormt daarom de fundering onder de Facebook marketingactiviteiten van elke ondernemer die wil groeien dankzij Facebook.

In deze Facebook marketing training leer je voor welke doelen je Facebook gebruikt ten opzichte van andere social media. Daarnaast geef ik je een praktische rondleiding door de belangrijkste instellingen en functies van Facebook. Je leert hoe je snel fans verzamelt uit verschillende bronnen, hoe je Facebook integreert met je website en wat de belangrijkste trends en ontwikkelingen zijn van het platform de komende periode. Je gaat naar huis met volop inspiratie en een blauwdruk voor je eigen Facebook marketingplan.

 

Wat leer je tijdens deze Facebook marketing training Platform en Strategie?


 • Analyse van je huidige stand van zaken op Facebook
 • Organische doelgroepentargeting op Facebook
 • Facebook Business Manager versus de standaard rollenstructuur
 • De belangrijkste instellingen die iedereen vergeet
 • Facebook buiten Facebook (plugins, koppelingen en meer)
 • Het opstellen van je Facebookstrategie
 • Het bepalen en stapsgewijs uitwerken van je doelen

Wat anderen zeggen


"Heel veel informatie en een hoop ideeën rijker"

Dag 1 van de cursus zit er weer op! Heel veel informatie en een hoop ideeën rijker. Ben er van overtuigd dat de rest van de dagen ook echt top zijn!
Een aanrader!

[ ] Annemarie Schrama


"Een aanrader, top praktische info waar je iets mee kan."

Hoi allemaal, Ik heb verschillende seminars/cursussen van Mark gevolgd.
Een aanrader, top praktische info waar je iets mee kan.
Succes

[ ] Luc Uijen

"Ik heb enorm veel opgestoken van zijn Facebook training."

Mark is een gepassioneerde man met veel kennis over Facebook en de ontwikkelingen rondom marketing. Ik heb enorm veel opgestoken van zijn Facebook training. Een echte aanrader.

[ ] Marcel Borst


op Facebook!

 

Resultaat

Na afloop van de Facebook marketing training Platform en Strategie neem je mee:

 • Een brok praktische kennis en commerciële inzichten.
 • Een blauwdruk waarmee je aan de slag kunt voor jouw eigen Facebook marketingplan.
 • Een ongekend enthousiaste instelling om een substantiële voorsprong ten opzichte van je concurrenten op te bouwen.
 • En natuurlijk het Facebook Platform en Strategie Certificaat.

Waarom juist een Facebook training volgen bij Mark Bongers Academy?

 • 100% actueel

  Mark werkt geheel onafhankelijk en besteed elke dag een groot deel van zijn tijd aan up-to-date blijven, want Facebook ontwikkelt continu.

 • HÉT Facebook BOEK

  Je ontvangt de 2019 editie van Marks boek ‘Ondernemen op Facebook‘:
  504 pagina’s up-to-date Facebook kennis. (4e druk)

 • Persoonlijk

  Mark werkt uitsluitend heel persoonlijk. Bij de de Facebook trainingen zit je met Mark en de andere cursisten aan één vergadertafel (maximaal 10 personen).

 • Interactief

  Je zult tijdens de trainingen van Mark veel interactiviteit ervaren. Hij prikkelt jou graag om mee te denken en elkaar te inspireren! Ook ná de training via de besloten community Facebook ondernemers.

Facebook strategie

Kun je niet kiezen?

Ga voor de Facebook Business Mastery!

Leer in 4 dagen ALLES over Facebook!

En word 100% Facebook ondernemer!

Kom maar op met die Facebook Business Mastery!

Veelgestelde vragen

Nog een andere vraag? Stel hem aan Mark!

De Facebook marketing trainingen van Mark Bongers Academy zijn geen technische programma’s.
Natuurlijk leer je wel heel praktische zaken, zoals uitgebreid adverteren op Facebook, het plaatsen van een pixel op je website en het insluiten van een Facebookvideo, maar je hoeft geen programmeur te zijn. We doorlopen alles stap voor stap en omdat we samenwerken in een klein groepje, heb ik ruimte genoeg om jou persoonlijk te begeleiden.

De meeste bedrijven hebben niet veel fans. Kijk maar eens naar de concurrenten om jou heen. Hoeveel fans hebben zij? Als de Facebook marketing trainingen van Mark alleen geschikt zouden zijn voor bedrijven met veel fans, dan zouden er weinig deelnemers beschikbaar zijn. Bovendien is er juist nog veel winst uit je Facebookmarketing te halen wanneer je jouw groei nog moet doormaken. Wanneer je beschikt over het basisniveau Facebookmarketing ben je van harte welkom. Dat wil zeggen: je weet hoe je een pagina kunt onderhouden met berichten, hoe je een omslagfoto wijzigt en hoe je bijvoorbeeld een bericht promoot.

Deze training wordt twee keer per maand verzorgd. Welke data en dagen van de week dit zijn, is per maand verschillend. De trainingen van Mark Bongers Academy vinden altijd op doordeweekse dagen plaats. Data zijn tot 2 maanden voorafgaand aan de training bekend. Wil je later starten? Geef dit bij Mark aan via info@markbongers.nl of 0413-395241, dan stelt hij je op de hoogte wanneer de nieuwe data bekend zijn.

De Facebook marketing trainingen van Mark Bongers Academy zijn geschikt voor elke branche. Niet alleen voor business-to-consumer bedrijven, maar juist ook voor business-to-business bedrijven zou Facebook als marketingkanaal topprioriteit moeten zijn. Denk hierbij aan winkels, horeca, zakelijke dienstverlening, marketingbureaus, beautybedrijven, webshops en meer.

Als professional een training van Mark Bongers Academy volgen is een goede keuze. Hoewel ik zelf academicus ben, houd ik niet van alleen maar een theoretische benadering. Trainingen van Mark Bongers Academy zijn altijd praktisch, maar wel theoretisch onderbouwd. Hierdoor leer je Facebook marketing zodanig toepassen dat jouw werkgever deze investering heel snel terugverdient. Trainingen van Mark Bongers Academy zijn behalve voor ondernemers geschikt voor (online) marketeers, social media adviseurs, communicatieprofessionals en commercieel medewerkers. Als professional ontvang je na een training van Mark Bongers Academy een officieel certificaat. Voor jouw werkgever is de investering fiscaal aftrekbaar

Trainingslocatie


Marks kantoor & eigen trainingsruimte bevinden zich in Uden (Noord-Brabant)