Facebook Training Community- en Contentmanagement


Eén van de meest gehoorde opmerkingen over Facebook marketing is ‘ik weet niet wat ik moet plaatsen op mijn pagina’. Veel ondernemers hanteren bij hun Facebook content een ik-doe-maar-wat strategie. In de Masterclass Facebook Community- en Contentmanagement leer je wat de behoeften van je fans zijn, hoe je zorgt voor de juiste mix van berichten op je pagina en hoe je reageert op fans.

Facebook Training Community- en Content management


Eén van de meest gehoorde opmerkingen over Facebook marketing is ‘ik weet niet wat ik moet plaatsen op mijn pagina’. Veel ondernemers hanteren bij hun Facebook content een ik-doe-maar-wat strategie. In de Masterclass Facebook Community- en Contentmanagement leer je wat de behoeften van je fans zijn, hoe je zorgt voor de juiste mix van berichten op je pagina en hoe je reageert op fans.

Het posten van goede content op Facebook is niet slechts een kwestie van regelmatig nieuwtjes delen. Per persoon zijn er op Facebook ruim 1500 berichten per dag beschikbaar om gelezen te worden. Je kunt je voorstellen dat het haast onmogelijk is om al deze berichten te lezen.

Daarom heeft Facebook een filter ontwikkeld die bepaalt welke content jouw fans wel en niet te zien krijgen. Wanneer je weet hoe dit algoritme in elkaar zit, ben je in staat om de juiste mix van content te plaatsen waardoor je Facebookpagina meer personen gaat bereiken. Een deel van deze Masterclass Facebook Community- en Contentmanagement zal daarom ingaan op het doorgronden van het algoritme.

 

Wanneer je weet hoe het algoritme van Facebook te werk gaat, zoomen we dieper in op de behoeften van jouw fans. Je leert de belangrijkste do’s en dont’s bij het plaatsen van content op je facebookpagina. Niet alleen tijdlijnberichten, maar ook aanbiedingen en evenementen. Daarnaast besteden we aandacht aan webcare, het omgaan met je community. Waarop kun je het beste wel of niet reageren? Op welke manier kun je het beste reageren? Hoe verzamel ik check-ins en reviews van mijn fans op Facebook?

Wat leer je tijdens deze Facebook marketing training Community- en Contentmanagement?


 • Hoe bepaalt Facebook wie je wel en niet bereikt met je pagina?
 • Hoe kun je meer mensen uit je doelgroep bereiken op Facebook?
 • Hoe kun je jouw bereik op vergroten op Facebook?
 • Welke contentbehoeften hebben mijn fans.
 • De juiste mix voor content op je Facebookpagina.
 • De belangrijkste do’s en dont’s bij Facebook video en Facebook Live.
 • Hoe werken o.a. Facebook Canvas en Facebook Notes?
 • De beste tijden en dagen om berichten te posten op Facebook.
 • Hoe maak je een succesvolle contentkalender op Facebook?
 • Facebook aanbiedingen en evenementen.
 • Webcare op je Facebookpagina.
 • Hoe vaak en hoe te reageren op je fans?
 • Hoe verzamel ik check-ins en reviews?
 • Welke verschillende typen content op Facebook zijn er?

Wat anderen zeggen


"Wat een expertise en wat is Mark een fijn persoon."

Net de Facebook Business Mastery afgerond bij Mark. Wat een expertise en wat is Mark een fijn persoon. Je gaat absoluut als Facebook expert naar huis. En nu? Oefenen, oefenen, oefenen want deze materie moet je (blijven) doen. Aanrader!

[ ] Kim Vermeulen


"Pittig maar wel veel geleerd."

Zeer interessante Facebook cursus. Pittig maar wel veel geleerd. Nu een uitdaging om het uit te voeren. Voorlopig ga ik geen romans lezen maar het Facebook boek van Mark 🙂

[ ] Maaike Ligtvoet

"Mark heeft mij geholpen om me verder te specialiseren in Facebook marketing."

Mark heeft mij geholpen om me verder te specialiseren in Facebook marketing. Mark zelf is zeer kundig en prettig om bij aan tafel te zitten.

[ ] Gea van Bruggen


op Facebook!

 

Resultaat

Na afloop van de Facebook marketing training Community- en Contentmanagement
neem je mee:

 • Een brok praktische kennis en commerciële inzichten.
 • Een blauwdruk waarmee je aan de slag kunt voor jouw eigen Facebook marketingplan.
 • Een ongekend enthousiaste instelling om meer uit je Facebook content te halen dan welke concurrent dan ook.
 • En natuurlijk het Facebook Community en Contentmanagement Certificaat.

Waarom juist een Facebook training volgen bij Mark Bongers Academy?

 • 100% actueel

  Mark werkt geheel onafhankelijk en besteed elke dag een groot deel van zijn tijd aan up-to-date blijven, want Facebook ontwikkelt continu.

 • HÉT Facebook BOEK

  Je ontvangt de 2019 editie van Marks boek ‘Ondernemen op Facebook‘:
  504 pagina’s up-to-date Facebook kennis. (4e druk)

 • Persoonlijk

  Mark werkt uitsluitend heel persoonlijk. Bij de de Facebook trainingen zit je met Mark en de andere cursisten aan één vergadertafel (maximaal 10 personen).

 • Interactief

  Je zult tijdens de trainingen van Mark veel interactiviteit ervaren. Hij prikkelt jou graag om mee te denken en elkaar te inspireren! Ook ná de training via de besloten community Facebook ondernemers.

Kun je niet kiezen?

Ga voor de Facebook Business Mastery!

Leer in 4 dagen ALLES over Facebook!

En word 100% Facebook ondernemer.

Kom maar op met die Facebook Business Mastery!

Veelgestelde vragen

Nog een andere vraag? Stel hem aan Mark!

De Facebook marketing trainingen van Mark Bongers Academy zijn geen technische programma’s.
Natuurlijk leer je wel heel praktische zaken, zoals het werken met de beschikbare functies van Facebook. Je hoeft echter geen programmeur te zijn. We doorlopen alles stap voor stap en omdat we samenwerken in een klein groepje, heb ik ruimte genoeg om jou persoonlijk te begeleiden.

De meeste bedrijven hebben niet veel fans. Kijk maar eens naar de concurrenten om jou heen. Hoeveel fans hebben zij? Tijdens de training van Mark Bongers Academy zul je overigens merken dat niet alles in Facebook marketing draait om fans. Sterker nog: de invloed van het aantal fans op jouw succes in Facebook marketing is heel beperkt.

Deze training wordt twee keer per maand verzorgd. Welke data en dagen van de week dit zijn, is per maand verschillend. De trainingen van Mark Bongers Academy vinden altijd op doordeweekse dagen plaats. Data zijn tot 2 maanden voorafgaand aan de training bekend. Wil je later starten? Geef dit bij Mark aan via info@markbongers.nl of 0413-395241, dan stelt hij je op de hoogte wanneer de nieuwe data bekend zijn.

De Facebook marketing trainingen van Mark Bongers Academy zijn geschikt voor elke branche. Niet alleen voor business-to-consumer bedrijven, maar juist ook voor business-to-business bedrijven zou Facebook als marketingkanaal topprioriteit moeten zijn. Denk hierbij aan winkels, horeca, zakelijke dienstverlening, marketingbureaus, beautybedrijven, webshops en meer.

Als professional een training van Mark Bongers Academy volgen is een goede keuze. Hoewel ik zelf academicus ben, houd ik niet van alleen maar een theoretische benadering. Trainingen van Mark Bongers zijn altijd praktisch, maar wel theoretisch onderbouwd. Hierdoor leer je Facebook marketing zodanig toepassen dat jouw werkgever deze investering heel snel terugverdient. Trainingen van Mark Bongers Academy zijn behalve voor ondernemers geschikt voor (online) marketeers, social media adviseurs, communicatieprofessionals en commercieel medewerkers. Als professional ontvang je na een training van Mark Bongers Academy een officieel certificaat. Voor jouw werkgever is de investering fiscaal aftrekbaar

Trainingslocatie


Marks kantoor & eigen trainingsruimte bevinden zich in Uden (Noord-Brabant)