Facebook Messenger, Bot en Bot Campagnes


Waarom een Facebook Messenger Bot training

Er wordt steeds meer gesproken over Facebook Messenger bots en sinds 2017 zijn Facebook Messenger Bot zeer populair. Verwachtingen geven aan dat over 5 – 7 jaar Messenger Marketing het grootste marketing kanaal wordt.
Veel bedrijven zien de waarde van Facebook Messenger (Bots) nog niet. Hoe kan ik een bot inzetten voor mij bedrijf? Waar moet ik opletten? Vinden mensen dit niet irritant?

Facebook training platform en strategie


Veel ondernemers hebben een Facebookpagina. Het gebruik ervan komt meestal niet verder dan het ad hoc plaatsen van berichten. Zonder goede voorbereiding en strategie heeft Facebook marketing weinig toegevoegde waarde voor je onderneming. De masterclass Facebook Platform en Strategie vormt daarom de fundering onder de Facebook marketingactiviteiten van elke ondernemer die wil groeien dankzij Facebook.

Facebook Messenger Marketing wordt steeds belangrijker voor bedrijven. 65% van de mensen geeft de voorkeur aan chatcontact met een bedrijf in vergelijking met telefonisch contact. Daarnaast geeft 53% aan eerder een aankoop te doen bij een bedrijf op het moment dat zij rechtstreeks een chatbericht kunnen versturen!

Dat Facebook Messenger Marketing belangrijker wordt kunnen we wel stellen. Met de Masterclass Facebook Messenger, Bot en Bot campagnes ontdek je alle mogelijkheden die Facebook Messenger (Bots) Marketing je bieden. In deze training ontdek je waarom bedrijven niet meer zonder Facebook Messenger kunnen, waarvoor je Messengers Bots kunt gebruiken, do’s en don’ts bij het maken van een Messenger Bot, hoe je Messenger Marketing en e-mailmarketing kunt combineren en hoe je een commerciële campagne met behulp van jouw eigen Messenger Bot opstelt.

Uiteindelijk zal je naar huis gaan met een door jouw gemaakte Facebook Messenger Bot Campagne.

 

Wat leer je tijdens deze Facebook training Facebook Messenger, Bot en Bot Campagnes


 • Webcare via Facebook Messenger
 • Facebook Messenger als marketingkanaal
 • Realiseerbare doelstellingen voor Facebook Messenger Bot Campagnes
 • Het opstellen van een commerciële campagne met behulp van jouw eigen Messenger Bot (samen doen)
 • Jouw Facebook Messenger Bot Campagne binnen jouw gehele Facebook marketingstrategie (samenwerken met Facebook ads en landingspages)

Wat anderen zeggen


"Zeer interessante webinar over Facebook messenger Bots"

Mark legt uitgebreid en duidelijk uit. Goed te verstaan ook, is ook wel eens anders. Top!

[ ] Wiebo Hobma

"Een aanrader, top praktische info waar je iets mee kan."

Hoi allemaal, Ik heb verschillende seminars/cursussen van Mark gevolgd.
Een aanrader, top praktische info waar je iets mee kan.
Succes

[ ] Luc Uijen

"Mark geeft op een luchtige en praktische manier training in alle ins- en outs van Facebook"

Absoluut een aanrader voor als je zelf aan de slag wilt met live support en motivatie en inspiratie van collega ondernemers.

[ ] Dennis Martens


op Facebook!

 

Resultaat

Na afloop van de Facebook marketing training Platform en Strategie neem je mee:

 • Een brok praktische kennis en commerciële inzichten.
 • Je eigen Facebook Messenger Bot gekoppeld aan een Facebook campagne
 • Een ongekend enthousiaste instelling om een substantiële voorsprong ten opzichte van je concurrenten op te bouwen.
 • En natuurlijk het Facebook Messenger, Bots en Bot campagnes certificaat.

Waarom juist een Facebook training volgen bij Mark Bongers Academy?

 • 100% actueel

  Mark werkt geheel onafhankelijk en besteed elke dag een groot deel van zijn tijd aan up-to-date blijven, want Facebook ontwikkelt continu.

 • HÉT Facebook BOEK

  Je ontvangt de 2019 editie van Marks boek ‘Ondernemen op Facebook‘:
  504 pagina’s up-to-date Facebook kennis. (4e druk)

 • Persoonlijk

  Mark werkt uitsluitend heel persoonlijk. Bij de de Facebook trainingen zit je met Mark en de andere cursisten aan één vergadertafel (maximaal 10 personen).

 • Interactief

  Je zult tijdens de trainingen van Mark veel interactiviteit ervaren. Hij prikkelt jou graag om mee te denken en elkaar te inspireren! Ook ná de training via de besloten community Facebook ondernemers.

Facebook strategie

Kun je niet kiezen?

Ga voor de Facebook Business Mastery!

Leer in 4 dagen ALLES over Facebook!

En word 100% Facebook ondernemer!

Kom maar op met die Facebook Business Mastery!

Veelgestelde vragen

Nog een andere vraag? Stel hem aan Mark!

De Facebook marketing trainingen van Mark Bongers Academy zijn geen technische programma’s.
Natuurlijk leer je wel heel praktische zaken, zoals uitgebreid adverteren op Facebook, het plaatsen van een pixel op je website en het insluiten van een Facebookvideo, maar je hoeft geen programmeur te zijn. We doorlopen alles stap voor stap en omdat we samenwerken in een klein groepje, heb ik ruimte genoeg om jou persoonlijk te begeleiden.

De meeste bedrijven hebben niet veel fans. Kijk maar eens naar de concurrenten om jou heen. Hoeveel fans hebben zij? Als de Facebook marketing trainingen van Mark alleen geschikt zouden zijn voor bedrijven met veel fans, dan zouden er weinig deelnemers beschikbaar zijn. Bovendien is er juist nog veel winst uit je Facebookmarketing te halen wanneer je jouw groei nog moet doormaken. Wanneer je beschikt over het basisniveau Facebookmarketing ben je van harte welkom. Dat wil zeggen: je weet hoe je een pagina kunt onderhouden met berichten, hoe je een omslagfoto wijzigt en hoe je bijvoorbeeld een bericht promoot.

Deze training wordt twee keer per maand verzorgd. Welke data en dagen van de week dit zijn, is per maand verschillend. De trainingen van Mark Bongers Academy vinden altijd op doordeweekse dagen plaats. Data zijn tot 2 maanden voorafgaand aan de training bekend. Wil je later starten? Geef dit bij Mark aan via info@markbongers.nl of 0413-395241, dan stelt hij je op de hoogte wanneer de nieuwe data bekend zijn.

De Facebook marketing trainingen van Mark Bongers Academy zijn geschikt voor elke branche. Niet alleen voor business-to-consumer bedrijven, maar juist ook voor business-to-business bedrijven zou Facebook als marketingkanaal topprioriteit moeten zijn. Denk hierbij aan winkels, horeca, zakelijke dienstverlening, marketingbureaus, beautybedrijven, webshops en meer.

Als professional een training van Mark Bongers Academy volgen is een goede keuze. Hoewel ik zelf academicus ben, houd ik niet van alleen maar een theoretische benadering. Trainingen van Mark Bongers Academy zijn altijd praktisch, maar wel theoretisch onderbouwd. Hierdoor leer je Facebook marketing zodanig toepassen dat jouw werkgever deze investering heel snel terugverdient. Trainingen van Mark Bongers Academy zijn behalve voor ondernemers geschikt voor (online) marketeers, social media adviseurs, communicatieprofessionals en commercieel medewerkers. Als professional ontvang je na een training van Mark Bongers Academy een officieel certificaat. Voor jouw werkgever is de investering fiscaal aftrekbaar

Trainingslocatie


Marks kantoor & eigen trainingsruimte bevinden zich in Uden (Noord-Brabant)