Facebook marketing training

Leuk dat je interesse hebt om een Facebook marketing training te volgen bij Mark Bongers Academy. Mark Bongers Academy is gespecialiseerd in Facebook marketing trainingen voor ondernemers, professionals en bedrijven. Jaarlijks worden er honderden ondernemers geholpen met hun Facebook marketing. Loop je vast met je Facebook marketing, of weet je niet goed hoe je meer uit je Facebook marketing kunt halen dan je nu doet? Dan zijn de trainingen & cursussen van de Mark Bongers Facebook Marketing Academy voor jou!


Je kunt bij Mark Bongers terecht voor vier verschillende gespecialiseerde Facebook trainingen en een Instagram training. Deze trainingen variëren in looptijd van 1 tot 4 dagdelen:

Facebook marketing training Platform en Strategie

Zonder goede voorbereiding en strategie heeft Facebook marketing weinig toegevoegde waarde voor je onderneming. De masterclass Facebook Platform en Strategie vormt daarom de fundering onder de Facebook marketingactiviteiten van elke ondernemer die wil groeien dankzij Facebook.

Bekijk deze training

Facebook marketing training Community- en content management

In de Masterclass Facebook Community- en Contentmanagement leer je wat de behoeften van je fans zijn, hoe je zorgt voor de juiste mix van berichten op je pagina en hoe je reageert op fans.

Bekijk deze training

Facebook Messenger, Bots en Bot campagnes

In de Masterclass Facebook Messenger, Bot en Bot campagnes leer je hoe je een commerciële campagne met behulp van je eigen Messenger Bot maakt. Je krijgt daarnaast inzicht in de belangrijkste do's en don'ts.

Bekijk deze training

Facebook marketing training Campagnes en Conversie optimalisatie

In de Masterclass Facebook Campagnes en Conversieoptimalisatie leer je om pakkende Facebookcampagnes voor te bereiden, op te stellen en te optimaliseren.

Bekijk deze training

Professioneel adverteren, splittesten en optimaliseren met de Ads Manager

In de Masterclass Facebook adverteren en de Power Editor leer je alle functies van de advertentiemodule van Facebook van binnen en buiten kennen. Niet alleen leer ik je doelstellingen te formuleren voor je advertenties, maar ook aan welke regels jij je als adverteerder op Facebook moet houden.

Bekijk deze training

Training Instagram marketing

Het bedrijf Facebook omhelst meer dan alleen het sociale platform Facebook. Ook Instagram valt onder het Facebook-imperium. Instagram is ontstaan als foto-app en is inmiddels een niet meer weg te denken social medium bij met name jongeren en twintigers.

Bekijk deze training

 

-meest gekozen-

Facebook Business Mastery

98% van de cursisten van Mark Bongers kiest de Facebook Business Mastery vanwege de complete aanpak, waarbij alle onmisbare disciplines aan bod komen.

Bekijk deze training

 

Facebook marketing training voor ondernemers

DEZE BEDRIJVEN GING JE AL VOOR