5 Jaar Mark Bongers Academy vieren we met de 5-daagse Facebook Ads Opschaal Challenge! 🥳

We dagen je uit om in meerdere stappen de resultaten van je Facebook advertenties te verbeteren. Met meer dan 10 uur trainingsvideo’s, een werkboekje en 5 live online trainingen werken we samen aan meetbaar resultaat uit je advertenties. Vervolgens gaan we samen onze advertenties opschalen met als doel om dit resultaat next level uit te bouwen. De kosten? Een symbolisch bedrag van slechts 5 euro! (voor het versturen van het werkboek).

We hebben nog maar ±100 werkboekjes OP=OP!

Je kunt nog meedoen tot a.s. vrijdag 16.00u

DAGEN
UREN
MINUTEN
SECONDEN
00
00
00
00
DAGEN
UREN
MINUTEN
SECONDEN

Nr. 1 opleider van Nederland voor Facebook & Instagram marketing voor meer bereik, leads, klanten en fans

84.000+

Deelnemers online trainingen

5

Jaar ervaring

30.000+

Fans

Complete E-learning Cursus

De Complete E-learning Cursus bestaat uit meer dan 10 uur aan trainingsvideo’s op het gebied van funnels, doelgroepen, copywriting en het beoordelen en opschalen van je Facebook advertenties. De gehele maand november (2020) heb jij toegang tot deze e-learning.

Challenge-week met live online trainingen

Tijdens de Challenge-week (23 nov t/m 27 nov 2020) geven Mark en Stijn 5 live online trainingen. We doorlopen jouw volledige Facebook advertentiecampagne, leren je jouw advertentieresultaten analyseren en optimaliseren. Stap-voor-stap leer jij hoe wij onze advertentieresultaten opschalen voor het maximale resultaat.

Hardcopy werkboek

Dit 'handboek' voor de Challenge bestaat uit 43 pagina’s met daarin de belangrijkste stappen wanneer je effectief wilt adverteren op Facebook en Instagram. Volg je deze stappen dan weet je zeker dat jouw campagne als een dijk staat!

Community support

Je wordt toegevoegd aan de Challenge-community waar jij al jouw vragen kunt stellen. Zo weet je zeker dat je nooit zult vastlopen. In de hele maand november kun jij starten met het voorbereiden van de challenge week.

We hebben nog maar ±100 werkboekjes OP=OP!

Waarom deze 5-daagse Facebook Ads Challenge volgen bij Mark Bongers Academy?

Sinds 2015 helpen wij ondernemers en professionals om succesvolle Facebook advertentiecampagnes te bedenken, maken en opschalen. 


In deze vijf jaar hebben we bij duizenden cursisten mogen ervaren wat een enorme invloed Facebook en Instagram kunnen hebben op het resultaat van bedrijven. Vooral zelfstandigen en MKB-bedrijven profiteren van de kracht van Facebook. En dat is geweldig te zien!


We zijn in Nederland marktleider op het gebied van Facebook en Instagram trainingen en opleidingen. Door continu te blijven investeren in onze kennis en vaardigheden, kunnen we deze positie behouden.


Behalve dat wij met onze trainingen en opleidingen ondernemers helpen om alles uit hun Facebook marketing te halen, passen wij onze lesstof ook zelf toe. Sterker nog: pas wanneer het ons heeft geholpen, passen we een techniek toe in de lesstof.


Met deze 5-daagse Facebook Ads Opschaal Challenge willen we jou uit dagen om samen met ons vanaf vandaag alles uit Facebook te gaan halen.


Doe jij mee?

Mark Bongers & Stijn van Hout

+ Het hele team van Mark Bongers Academy

We hebben nog maar ±100 werkboekjes OP=OP!

Wie Jarig is, Trakteert! 🎉

We geven een volledige Facebook Advertentie cursus  t.w.v. €997,- voor slechts €5,- weg!

Het maken van je eigen Social Media Sales Funnel

De Perfecte Landingspagina

De regels van Facebook voor adverteren & AVG

Doelstelling voor je Facebook advertenties

Facebook Pixel training

Doelgroepen maken voor Facebook advertenties

De opbouw van een advertentiecampagne

Schrijven van advertentieteksten en kiezen beeldmateriaal

Beoordelen van advertentieresultaten

Opschalen van je Facebook advertenties

1. Complete e-learning cursus bestaande uit:

2. Challenge-week bestaande uit:

Wat kun je van deze cursus verwachten? Wat gaan we behandelen? 

Challenge Dag 1 – Live online training: 

De basis voor opschalen

23 november 2020


Tijdens de eerste live online training gaan we samen beoordelen of de basis om te kunnen opschalen voldoende staat. We doorlopen de volledige Facebook advertentiecampagne van kop tot staart en leren hoe we advertentieresultaten kunnen analyseren

Challenge Dag 2 – Live online training: Optimaliseren doelgroepen

24 november 2020


De tweede live online training staat in het teken van het verbeteren van je doelgroepen. Op basis van de resultaten van de eerste campagne, wordt een tweede, nieuwe campagne ingezet.

Challenge Dag 3 – Live online training: Verticaal opschalen

25 november 2020


Tijdens de derde challenge-dag gaan we aan de slag met de techniek ‘verticaal opschalen’ met als doel om meer rendement uit onze advertenties te halen.

Challenge Dag 4 – Live online training: Horizontaal opschalen

26 november 2020


Naast verticaal opschalen, gaan we aan de slag met een tweede opschaaltechniek: ‘horizontaal opschalen’. 

Challenge Dag 5 – Live online training:

Structurele groei waarborgen

27 november 2020


De belangrijkste training vindt plaats op de vijfde en laatste dag. Want als je het voor elkaar hebt gekregen om eenmalig een succes te boeken, hoe houden we dit succes dan vast? Hoe waarborgen we een structurele groei voor de komende jaren? We analyseren het totale proces met als doel om structureel 100% controle te krijgen over onze campagnes. 

3. Hardcopy werkboek

Je ontvangt het Handboek voor de 5-Daagse Facebook Ads Opschaal Challenge thuis. Een handig boekje (43 pagina’s) met daarin de belangrijkste stappen wanneer je effectief wilt adverteren op Facebook en Instagram. 

4. Community support

Je wordt toegevoegd aan de Challenge-community waarin je terecht kunt met al je vragen. In de hele maand november kun je starten met de voorbereidingen voor de Challenge week, ontvang je het werkboek en krijg je toegang tot alle videotrainingen. 

We hebben nog maar ±100 werkboekjes OP=OP!

Wat vinden anderen van Mark Bongers Academy?